Karamell

med karamellsaus

KaramellFromasj

Nettoinnhold: 800 ml. Tines ca 2 timer i romtemperatur før servering.

Fromasj: Ingredienser: Vann, kremfløte (30%), sukker, glukose, skummetmelkpulver, gelatin, emulgator (melkesyreestere av mono- og diglyserider av fettsyrer, mono- og diglyserider av vegetabilsk fett), stabilisator (johannesbrødkjernemel, dekstrose, trinatriumsitrat, karragenan), mysepulver, karamell, karamellaroma, fargestoff ( karamell, annattoekstrakt).

Karamellsaus (7,5%): Ingredienser: Invertsukker, sukker, vann, fortykningsmiddel (karragenan), konserveringsmiddel (kaliumsorbat).

Næringsinnhold pr 100 g vare gir ca. :

Energi 940 kJ (220 kcal),

Fett 12g

- hvorav mettede fettsyrer 7,7g

karbohydrat 25g,

- hvorav sukkerarter 20,6g

protein 3,5g

Salt 0,1g

Allergen: Produktet inneholder melk og kan inneholde spor av nøtter og gluten.

Holdbarhet ved konstant –18 °C eller kaldere: Se datomerking

Produsert av ISBJØRN IS AS, 5303 Follese. www.isbjorn-is.no