Sjokolade

med vaniljesaus

SjokoFromasj

Nettoinnhold: 800 ml Må tines i ca 2 timer i romtemperatur.

Fromasj: Ingredienser: Vann, kremfløte (30%), sukker, glukose, skummetmelkpulver, gelatin, emulgator (melkesyreestere av mono- og diglyserider av fettsyrer, mono- og diglyserider av fettsyrer), stabilisator ( johannesbrødkjernemel, dekstrose, trinatriumsitrat, karragenan), kakao, mysepulver og aroma (vanillin).

Vaniljesaus (11%): Ingredienser: Vann, kremfløte 24%, sukker, skummetmelkpulver, glukose, emulgator (hydroksypropyldistivelsesfosfat, natriumstearoyllaktylat), stabilisator (karragenan, xantangummi, dekstrose), aroma (vanilje), fargestoff (annattoekstrakt).

Næringsinnhold pr 100 g vare gir ca. :

Energi 910 kJ (215 kcal),

Fett 13g

- hvorav mettede fettsyrer 8,3g

karbohydrat 20,5g,

- hvorav sukkerarter 17g

protein 4g

Salt 0,1g

Allergen: Produktet inneholder melk og kan inneholde spor av nøtter, soya og gluten.

Holdbarhet ved konstant –18 °C eller kaldere: Se datomerking

Produsert av ISBJØRN IS AS, 5303 Follese.