Personvern

Tekst om personvern og cookies/iskaker

Isbjørn Is AS samler for det meste inn data om deg for å kunne følge deg opp når du er inne på nettopp denne siden.

Hva mener vi med personopplysninger?

Personopplysninger er informasjon som kan knyttes til en ekte person, for eksempel navn, bosted, telefonnummer, e-postadresse og arbeidstittel. Vi vil at du skal være trygg — og det er lurt å verne om sine egne data. Vi behandler personopplysninger vi forvalter helt i samsvar med norsk lov, deriblant personopplysningsloven og personopplysningsforskriften.

Opplysninger du gir oss om du søker jobb hos oss

Alle opplysningene du oppgir er personopplysninger og også taushetsbelagt hos oss. Opplysningene lagres i våre systemer en gitt tid etter at rekrutteringsprosessen er over, og det er kun de som rekrutterer i Isbjørn Is AS som har tilgang til å se søknadene.

Informasjonskapsler/cookies

Google Analytics

Vi samler inn statistikk om hvordan nettstedet vårt blir brukt, slik at vi vet hvilke sider vi skal vie mest oppmerksomhet og hvilke som eventuelt kan forbedres eller slettes. Google Analytics bruker cookies som starter med _ga. Vi har skrudd på funksjonen «anonymizeIP», slik at IP-adressen din ikke blir lagret hos Google.

Facebook

Ved hjelp av cookies/iskaker på Isbjornis.no kan vi formidle budskap til våre besøkende i form av digital markedsføring på Facebook og Instagram.

Men jeg vil ikke ha cookies/iskaker!

Da kan du slippe! Du kan stille inn nettleseren din slik at bare de nettsidene du ønsker, får lov til å lagre cookies på maskinen din. Vi anbefaler at du søker etter «disable cookies» på Duck Duck Go for å finne en oppskrift for akkurat den nettleseren du bruker.